Het aanbod,

Het aanbod
Het aanbod is afhankelijk van de huidige status van uw BMW. Is uw BMW al uitgerust met een iDrive, dashboard, navigatiecomputer en CIC of NBT navigatiebeeldscherm? Zie kopje 1. Ontbreken er een of meerdere benodigde onderdelen? Zie kopje 2.

Heeft u eventuele vragen over de uitrusting van uw BMW, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

1. Het aanbod bij aanwezigheid van alle onderdelen
Indien uw BMW beschikt over een iDrive, geschikt dashboard, navigatiecomputer en CIC of NBT navigatiebeeldscherm, kunnen wij door middel van unieke software en een OBD kabel contact maken met uw navigatiecomputer. Als er verbinding is gemaakt, is het mogelijk om met elke aanwezige module te communiceren en het navigatiesysteem volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Simpel gezegd, wij programmeren, coderen en/of activeren het navigatiesysteem in uw BMW!

Het proces neemt gemiddeld 60 minuten in beslag en wordt gedaan bij onze BOVAG en Car Bosch Service Garage in Luttenberg (Gemeente Raalte, Overijssel). Indien u niet uit de buurt van Luttenberg komt, zijn er ook mogelijkheden om uw navigatiesysteem te activeren op afstand. Voor desbetreffende mogelijkheden, een afspraak en/of andere vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen.

2. Het aanbod bij het ontbreken van een onderdeel
Beschikt uw BMW niet over een iDrive, navigatiecomputer en CIC of NBT navigatiebeeldscherm? Naar alle waarschijnlijkheid hebben wij het ontbrekende onderdeel op voorraad of staat het online in onze webshop. Wij installeren het ontbrekende onderdeel en activeren vervolgens de navigatie van uw BMW. De activatie gaat door middel van BMW-software en een OBD kabel. Deze maakt verbinding met de navigatiecomputer van uw BMW, dit maakt het mogelijk om met elke aanwezige module te communiceren en het navigatiesysteem volledig in te richten op uw persoonlijke wensen. Simpel gezegd, de inbouw, programmatie, codatie en/of activatie van een navigatiesysteem in uw BMW!

Het proces neemt gemiddeld 90 minuten in beslag en wordt gedaan bij onze BOVAG en Car Bosch Service Garage in Luttenberg (Gemeente Raalte, Overijssel). Indien u niet uit de buurt van Luttenberg komt, zijn er ook mogelijkheden om uw navigatiesysteem te activeren op afstand. Voor desbetreffende mogelijkheden, een afspraak of andere vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen.